Sollicitatietraining

Wat is sollicitatietraining?

U bent op zoek naar een nieuwe baan? Wij kunnen u helpen met het complete sollicitatietraject. Zo helpen we u bijvoorbeeld met het opstellen van uw CV en het herkennen van uw sterke punten, tot aan het daadwerkelijke solliciteren en het vinden van de juiste baan. U leert uzelf beter presenteren, zowel mondeling als schriftelijk, en u leert bijvoorbeeld ook hoe u contractonderhandelingen op de juiste manier kunt ingaan.

Wat kunt u na de training?

U kunt uzelf na onze training uitstekend presenteren (mondeling en schriftelijke optimalisatie), uw netwerk activeren om vacatures te vinden, uw sterke punten benoemen (wat die heeft u!) en u heeft bovenal een representatief professioneel CV waarmee u voor de dag kunt komen. Gespreksvaardigheid is mogelijk onderdeel van de training, mocht dat uw interesse hebben. Alles draait om uw persoonlijke verbetering, ieder traject is volledig maatwerk.

Onze sollicitatietraining wordt individueel of in een Workshop gegeven, we stemmen alle trainingen exact af op de punten die voor u belangrijk zijn. Een CV opstellen is de eerste stap, maar waarschijnlijk niet de laatste stap die u zult doorlopen. Zeker niet als het gaat om het verkrijgen van uw droombaan. Aantonen dat u zich blijft ontwikkelen en uzelf op de juiste manier kunt presenteren zijn, zo mogelijk, zelfs belangrijker. Maar ook vragen zoals ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’, en ‘Hoe kom ik daar?’ komen uitgebreid aan bod.

123Sollicitatietraining.nl

Bij 123Sollicitatietraining is veel expertise aanwezig, zodat u uw presentatie- en gespreks-vaardigheden leert ontwikkelen en verbeteren. Dit doet u intensief samen met uw persoonlijke Sollicitatietraining Coach. Een van de belangrijkste zaken binnen ieder sollicitatietraject is dat u uw goede eigenschappen leert benoemen en deze professioneel weet te onderbouwen.


Meer weten over onze sollicitatietraining? Neem contact met ons op!

Lees meer over Outplacement, Loopbaanbegeleiding of Personal Coaching.